English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Участници Презентации Контакти


Тук можете да направите своята регистрация за участие в конференцията и резервацията си за настаняване в РИУ Правец. Ако желаете да регистрирате само себе си, изберете бутон Индивидуална регистрация. Ако желаете да регистрирате група колеги, изберете бутон Групова регистрация.

Притежателите на One.bg Club карта могат да се възползват от 20% отстъпка от таксата за участие в конференцията. За целта въведете кода на картата на специално обозначеното за това място в регистрационната форма. Ако все още не сте се присъединили към средата One.bg, попитайте офиса на асоциацията за своята покана.

Специално за студенти - 30 квоти за участие с преференциална цена - 100 лв. без ДДС. За да се възползвате от преференциалните условия, моля свържете се с офиса на асоциацията.

Важно! Настаняването на участниците в конференцията не се организира от екипа на БАУХ. Отделна фирма е ангажирана с тази дейност. За ваше улеснение регистрирането за конференцията и резервирането на нощувки в РИУ Правец, където ще се проведе и самата конференция, става посредством регистрационната форма на този сайт. В секция "Резервация за хотел" можете да попълните необходимите данни. Там ще намерите и контактите на фирмата, която ще уреди настаняването ви. Можете да се обръщате към нея за всякакви възникнали въпроси. Моля, обърнете внимание, че поради изключително строгите правила за настаняване в хотел РИУ Правец, само резервации за нощувка, направени и заплатени до 10 май, се смятат за потвърдени от хотела.Регистрацията е затворена!©2021 bapm.bg. Всички права запазени.