English
Начало Програма Лектори Регистрация Партньори Спонсорство Галерия Участници Презентации Контакти

Партньори

Генерални спонсори: 

jobs 

JOBS.BG е най-ефикасната кариерна медия и един от най-посещаваните сайтове в България. JOBS.BG се посещава от над 1.28 милиона уникални потребители месечно (Източник: Google Analytics). Повече от 2 милиона е броят на изпратените CV-та през JOBS.BG за месец.
JOBS.BG e партньор за България в The Network, най-голямата световна мрежа, включваща водещите кариерни сайтове в повече от 130 държави.
JOBS.BG се стреми да създаде оптимална среда, даваща възможност на компаниите да открият най-подходящите кандидати, на кандидатите възможност да реализират пълният си потенциал.
JOBS.BG е Business Superbrand за 2007-2008, потребителски Superbrand за 2009-2010, Superbrand за 2012-2013 и Business Superbrand за 2015-2016.
 

economy

Economy.bg е издание за бизнес, икономика и мениджмънт. Част от Economy.bg е Human Capital – водещата медия в сферата на човешкия капитал.
Economy.bg следи тенденциите в световната и българска икономика от съществено значение за случващото се в България, ключовите бизнес сектори, компаниите и хората, които са част от тях.
Economy.bg създава уникално редакционно съдържание – видео интервюта, статии, анализи, статистики и проучвания, създадени в сътрудничество с мениджъри от български и чужди компании, икономически анализатори и експерти от различни бизнес сектори.
Economy.bg е издание на Jobs.bg. 


one

 ONE.bg е услуга, позволяваща на потребителите да открият, да се свържат и поддържат контакт с:

- бизнес контакти
- експерти от своята или други области
- бивши и настоящи колеги

ONE.bg е услуга на Jobs.bg
Спонсор:MTAC Global е основана в Кьолн, Германия, през 1995 гoдина, като интегрирана Human Capital консултантска компания. Вече 20-години ние предоставяме услуги на нашите клиенти в областите: обучение и развитие, оценка и коучинг, както и HR консултиране. В МТАC Global подкрепяме малки и големи компании с техните специфични организационни цели и предизвикателства. Ние твърдо вярваме, че организационната ефективност е ключът към успеха, както на индивидуално, така и на ниво екип.
MTAC Global има офиси в Берлин, Бостън, Дурам, Кьолн, Люцерн, София и Шанхай. Компанията ни разполага с екип от над 30 висококвалифицирани консултанти, тренери, коучове и фасилитатори, което ни позволява да предлагаме нашите услуги в целия свят, на 13 различни езика.
МТАС Global оперира на българския пазар от началото на 2011 година, като офисът ни в София отговяра за Центранла и Източна Европа.Партньор:Catalyst България има най-богатото в индустрията портфолио от програми за тиймбилдинг и мотивационни събития.
Програмите на Catalyst България варират от сценарии за развиване на умения за работата в екип до бизнес игри, стимулиращи промяна на нагласите в служителите и ново мислене. Гордеем се, че сме сред първите, които имат и високотехнологични решения – мобилни приложения, създадени специално за тиймбилдинг като „Go Team“.  На актуалния интерес към игри със загадки и кодове отговаряме с  новата „Beat the Box“.
Когато работите с Catalyst  България, вие имате възможност да избирате от многобройни решения за тиймбилдинг и креативни програми. Като част от Catalyst Global, ние ежедневно обменяме идеи, споделяме опит и добри практики с колеги от цял свят.©2021 bapm.bg. Всички права запазени.